Inschrijf formulier

Vul onderstaand formulier in voor 3 mei 2019!

Hoe werkt het

Je hebt van ons deze link ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor de Reünie van het Support Command, deze zal plaatsvinden op 18 mei  2019, op de Genm Kootkazerne, (Wolweg 170, 3776 LT) te Stroe.

Na het invullen van het formulier op deze pagina en na het voldoen van €10,00 (online betalen)  ben je officieel geregistreerd voor de reünie. Je ontvangt ruim van te voren van ons dan nog 1 laatste brief met daarin de bevestiging dat je welkom bent op de reünie. Deze brief ontvang je op het door jouw opgegeven email adres. De brief zal in JPEG formaat worden verzonden, print deze uit of laat deze zien op je telefoon bij de toegangscontrole.

Deze laatste brief bevat de volgende inhoud:

  • Bevestiging dat je aangemeld bent.
  • Bevestiging dat je betaald hebt.
  • Je persoonlijke gegevens.
  • Een toegang QR code.
  • Adres informatie van de locatie.

De QR Code is tevens je toegang tot de Generaal Majoor Koot Kazerne te Stroe, de code moet je laten scannen bij de ingang.

Vergeet dus niet de laatste brief mee te nemen waarop de QR Code staat en een legitimatie bewijs. Een veteranenpas alleen voldoet niet. 

Heb je geen brief bij je dan kun je ook het terrein niet op!

We hopen je te ontmoeten op de Reünie van het Support Command.

*Je ingevulde gegevens zullen worden bewaard voor een eventuele volgende reünie of evenement en zullen niet aan derden worden vrijgegeven. Je gegevens worden versleuteld bewaard. Heb je daar bezwaar tegen stuur dan een email met je naam, wij zullen je gegevens dan verwijderen uit onze database.

*Op deze dag worden foto’s gemaakt, deze zullen zichtbaar worden gemaakt op de website. Heb je er bezwaar tegen dat er foto’s openbaar gemaakt worden op de website waar jij op staat?  Stuur ons dan een email.

 

Betaal online


Totaal: € -


  

Kaart