Reünie 2019

Beste Support Command veteraan,

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat 1 (NL) VN Support Command in Bosnië - Herzegovina operationeel was en vanuit de compound van de Boris Kidric cokesfabriek in Lukavac verantwoordelijk was voor de logistieke ondersteuning van Dutchbat in de enclave Srebrenica en in Simin Han.

We willen daar uitgebreid aandacht aan schenken in de vorm van een grootscheepse reünie, die - in aanwezigheid van alle vier de oud-commandanten Support Command - zal worden gehouden op zaterdag 18 mei 2019 van 10.30 - 20.00 uur op de Generaal-majoor Kootkazerne in Stroe.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.30 - 11.45 uur: Aankomst, registratie en ontvangst in gebouw 540 (bedrijfsrestaurant)

11.45 - 12.15 uur: Toespraken door de Inspecteur - generaal der Krijgsmacht tevens Inspecteur der Veteranen, Luitenant-generaal J.H. van Griensven (onder voorbehoud) en kolonel bd F.G. van der Hooft (Lima 1, namens de vier oud-commandanten Spt Cmd) met aansluitend 1 minuut stilte

12.15 - 13.30 uur: Lopende broodjeslunch

13.30 - 15.30 uur: Middagprogramma in carrouselvorm:

• Beeldmateriaal • Bezichtiging gebruikt materiaal • Stands van veteranenorganisaties • Eigen meegebrachte militaria, fotoboeken en herinneringen • Inleiding betekenis Support Command/Bosnië-Herzegowina nú • Maken rotatiefoto’s

15.30 - 17.00 uur: Tap open: reünie, terugblikken en sterke verhalen

17.00 - 19.00 uur: Rijstmaaltijd

20.00 uur : Einde reünie

Deelname en betaling is mogelijk door je aan te melden via de website van de reünie:

https://1-nl-vn-supportcommand.nl/aanmelden/

Na opgave en betaling ontvang je enkele weken voor de daadwerkelijke reünie per e-mail aanvullende informatie en een unieke QR code, die in combinatie met een geldig toegangsbewijs op zaterdag 18 mei a.s. toegang geeft tot de kazerne en de reünie. Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk 3 mei 2019.

Deze brief zal in JPEG formaat worden verzonden, print deze uit of laat deze zien op je telefoon bij de toegangscontrole.

 

De Reüniecommissie nodigt je van harte uit voor deze reünie en hoopt op 18 mei a.s. een groot aantal Support Command veteranen te begroeten.

 

Namens de Reüniecommissie,

Sgt 1 (bd) Ab de Jong

Bezoek ook deze websites eens: